Fra en ide til skitse til færdigt projekt. Crafted Furniture kan hjælpe dig med at realiserer de visioner du har for dine projekter.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Crafted Furniture giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder custom inventar til priser de normalt ikke vil have adgang til. Fordelen ved at bruge Crafted Furniture begrænser sig ikke kun til omkostningerne forbundet med inventaret, men at vi qua vores store netværk, kan koble dig sammen med en snedker som kan styre dit inventar projekt sikkert i land.

 

Læs mere om processen forneden.

 

Kontakt os for priser og yderligere information.

Kontakt

Processen

Da størstedelen af arkitekter ikke har den praktiske erfaring med at producerer selve inventaret, er det vores erfaring, at arkitekter med fordel kan benyttes sig af følgende to strategier;

 

 

Custom produkter fra projekt til projekt

Hvis du som arkitekt ønsker at lave custom inventar til dine forskellige projekter, anbefaler vi kraftigt at du sammenarbejder med en snedker. Snedkeren vil være i stand til at omsætte dine ideer og designs til tegninger som Inventar Partner kan arbejde ud fra. Snedkeren vil derfor være ansvarlig for, at det som er defineret til Inventar Partner både matcher dine ideer, samt sikre at tingene kan blive monteret hos kunden. Inventar Partner kan være behjælpelig med at anbefale relevante snedkere hvis ikke du selv har én.

 

Design / Brand

Hvis du har et koncept til et køkken design og brand, kan vi hos Crafted Furniture hjælpe dig med at sikre, at ideerne rent faktisk kan omsættes til producerbare emner samt leverer produkterne til dig. Ved at låse dig mere fast i et design eller nogle stykker, vil du nemmere kunne sælge dine køkkener til mange kunder uden at skulle involverer en snedker hver gang. Designet vil stadig kunne sælges som et custom produkt, da emnerne stadig vil være i variabel størrelser samt med et ekstrem bredt materialeudvalg. Men hvis produkterne ændre karakter fra projekt til projekt, anbefales løsning 1.

 

Se mere om vores produkter på nedenstående link.

Produkter