Det har traditionelt set ikke været muligt for snedkere at finde billige leverandører, de har kunne outsource hele eller dele af deres produktion til. Dette grundet produkternes komplekse og unikke udførsel. Oftest er man som snedker tvunget til at benytte andre snedkerier i Danmark, hvis man har et ønske om at outsource. Dette har en betydelig omkostning.

Hvad vi kan hjælpe dig med

 

Med Crafted Furniture får du en samarbejdspartner, der kan producerer custom inventar, der er særligt tilpasset netop din måde at lave dine produkter. Vigtigst af alt er der absolut ingen minimum antal på vores produkter. Det er jo ikke altid, det giver mening for dig, at bestille 50 stk. af den samme ting, i samme størrelse med den samme overflade. Sommetider har du måske bare brug for 2 stk. korpus i forfineret eg og andre gange 15 stk. i forskellige størrelser og i forskellige finer typer.

 

Vi mener det, når vi siger custom. Hvad end du har dit helt særlige grebsfræs eller olie, tilpasser vi altid vores produktion til at matche dine behov og ønsker. Læs mere om processen og produkterne længere nede.

 

Kontakt os for priser og yderligere information.

Kontakt

Processen

For at vi bedst muligt kan hjælpe dig med dine projekter, kommer Crafted Furniture ud og holder et møde med dig, inden det første projekt igangsættes. Formålet er, at vi lærer om, hvordan du designer og producerer dine projekter eller dine ønsker hertil. Jo flere detaljer vi kender til, jo lettere bliver processen i forbindelse med fremtidige projekter. Da vi altid bestræber os på at lette arbejdet mest muligt for dig, forventer vi aldrig, at du definerer enkelte huller i hver eneste plade eller sender komplette detaljetegninger af alle delene. Efter vores modtagelse af din tegning/skitse, sørger vi for at rentegne projektet i Sketchup, hvorefter vi sender det til godkendelse hos dig. Vi tager således ansvar for, at alle huller er tilpasset dit projekt og matcher dine ønsker. Så hvad end du bruger Blum-, Hettich-, Grass-dele eller noget fjerde, tilpasser vi alle detaljer specifikt til dig og dine projekter.

 

Her er et lille udsnit af de ting vi tilpasser kundespecifikt:

  • Hængsler
  • Montageplade
  • Skuffeløb
  • Hyldebærer
  • Boringer/fræsninger til lys, garderobestænger og diverse inventar såsom kolonial udtræk o.lign.
  • Alle detaljer omkring grebfræs, dybder, længder osv.

Se mere om vores produkter på nedenstående link.

Produkter