Som regel er en tømrer ansat til at installere køkkener og inventar, ikke til at selv at producere og sælge dem. Crafted Furniture giver tømrere en unik mulighed for både at sælge, levere og installere deres egne produkter.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Crafted Furniture som samarbejdspartner giver dig mulighed for at sælge dine egne custom køkkener og inventar til dine kunder til fordelagtige priser. Hvis du som mange andre tømrer som oftest hyres ind til at monterer køkkener og inventar fra alle de gængse standard køkkenproducenter, går både du og din kunder glip af en god mulighed. Du som tømrer får mulighed for at tjene penge på leverancen af køkkenet, samtidig med at du kan tilbyde din kunde et bedre produkt, der er langt mere tilpasset deres hjem og ønsker. Kunderne bliver ofte overrasket over hvad et snedkerkøkken kan koste, da de har en forestilling om, at det er langt dyrere end det reelt er.

 

Læs mere om processen forneden.

 

Kontakt os for priser og yderligere information.

Kontakt

Processen

Hvis ikke du har erfaring med snedkerkøkkener eller andet custom inventar og produktionen af disse, vil der være fordelagtigt at du i samarbejde med Crafted Furniture får lavet nogle køkken og inventar designs som du kan sælge dine kunder. Ved at tilbyde kunderne et stort udvalg i materialer og mulighed for at tilpasse størrelserne på elementerne, vil kunden få meget mere værdi end hos standard køkkenproducenterne. Samtidig vil du meget let kunne sælge dine produkter uden at skulle bruge alt for lang tid på at definerer sagerne, da det grundlæggende design ligger fast.

 

Se mere om vores produkter på nedenstående link.

Produkter