Historisk set, har det ikke været muligt for store byggerier at benytte sig af custom inventar grundet den høje pris. Med Crafted Furniture som leverandør, får bygherrer /entreprenører en enestående mulighed for at benytte sig af særligt tilpasset inventar til utroligt konkurrence dygtige priser.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Som bygherre / entreprenør har du traditionelt set være begrænset i dit udvalg af inventar. Projekternes størrelse samt økonomiske overvejelser leder ofte til de traditionelle leverandør af standard inventar. Disse har både mulighed for at leverer i større mængder og til konkurrencedygtige priser. Crafted Furniture giver dig nøjagtigt de samme fordele som du kender fra de eksisterende leverandører – vi tilføjer “blot” muligheden for at alt er custom lavet, på mål og med et langt større udvalg af materialer uden at det skal koste dig ekstra. Hvis du f.eks ønsker at købe 50 melamin køkkener, lader vi dig vælge mellem et stort udvalg af melamin farver samt kanter. Vi sørger naturligvis for, at inventaret passer til netop dit projekt, så skabene rent faktisk fylder det de skal fylde, og der ikke er store overdimensioneret tilsætninger på hver side af inventaret fordi standard skabsmål ikke passer ind.

Med Crafted Furniture som leverandør, får du mulighed for at give dine kunder et produkt som fremstår utroligt detaljeret, fordi alt netop er produceret til opgaven. Samtidig kan du glæde dig over, at Inventar Partner prismæssigt er helt sammenlignelig  med de traditionelle standard inventar leverandører du kender. Læs mere om processen og produkterne længere nede.

 

Kontakt os for priser og yderligere information.

Kontakt

Processen

Hvad end din arkitekt har tegnet inventaret eller du selv har ideerne, tager vi et indledende møde hvor vi sporer os ind på materialer, udformning, budget og design hvis du ikke har et i forvejen. Så uanset om du skal bruge billigt inventar til udlejningsejendom eller inventar til high-end ejerboliger, kan vi hos Inventar Partner hjælpe dig med at få det absolut flotteste resultat med respekt for det enkelte projekts budget.

 

Se mere om vores produkter på nedenstående link.

Produkter